Новини

Як використовувати Instax mini 12? Пояснюємо простими словами
29.05.2024

Fujifilm Instax 12 polaroid — це камера з миттєвим друком фотографій. Інстакс міні є простим у використанні, тому підходить як професійних фотографів, так і новачків. Нижче ми розглянемо детальніше, як правильно користуватися Instax mini 12.

Докладніше

0

0

Як знімати на інстакс міні 11? Детальний гайд простими словами
29.05.2024

Фотоапарат Instax 11 підходить для новачків та досвідчених фотографів через простоту використання. У камері передбачено три режими роботи, перемикати які можна за допомогою витягування об'єктива. Нижче пояснимо як правильно користуватись Інстакс міні 11.

Докладніше

0

0

Як користуватися полароїдом Instax mini 11? Покрокова інструкція простими словами
29.05.2024

Fujifilm Instax mini 11 — це сучасна камера моментального друку. Модель отримала режим селфі, функцію автоматичної експозиції та легший корпус. Нижче розглянемо детальну інструкцію користування Instax mini 11 та основні переваги версії.

Докладніше

0

0

Що таке принтер Instax mini link2 і як ним користуватися?
29.05.2024

Instax mini Link 2 — сучасний принтер для миттєвого друку фотографій на смартфоні. Пристрій використовує низькоформатну плівку та синхронізується з мобільним пристроєм за допомогою Bluetooth та спеціальної програми. Нижче наведено детальний огляд принтера Instax та посібник з його використання.

Докладніше

0

0

Різниця інстакс 11 та 12: пояснюємо простими словами
29.05.2024

Серія фотоапаратів Instax mini дозволяє зробити швидке фото, яке друкується одразу після зйомки. Остання модель Instax mini 12 відрізняється від Instax mini 11 модернізованим дизайном, автоматичним керуванням спалахом та конструкцією об'єктива. Нижче розглянемо основні характеристики двох моделей фотоапарата та їх відмінності.

Докладніше

0

0

Як вибрати картриджі інстакс та як їх використовувати?
29.05.2024

Картриджі з фотопапером необхідні для використання Fujifilm Instax polaroid формату Mini, Square, Wide. Для кожного типу фотоапарата необхідно вибирати плівку відповідного розміру та щільності. Нижче ми розглянемо як користуватися картриджем Інстакс і якою буває плівка для фотоапарата.

Докладніше

0

0

Полароїд instax mini 11: що може піти не так і як захистити камеру від поломки?
29.05.2024

Полароїд Instax mini 11 вимагає правильного зберігання, оскільки вихід з ладу окремих деталей може вплинути на роботу всього фотоапарата. У камері може бути пошкоджено батарею, спалах, індикатор, картку пам'яті. Також порушення у роботі фотоапарата можуть бути пов'язані з некоректним встановленням деталей та забрудненнями, проте не завжди порушення у роботі пов'язані з поломкою. Нижче ми розглянемо, які елементи камери можуть ламатися і як користуватися камерою Інстакс міні 11.

Докладніше

0

0

Що таке повербанк, які функції і як його вибрати?
09.05.2024

Повербанк – незамінна річ для користувача сучасних гаджетів (смартфона, планшета, ноутбука, відеокамери, комп'ютера). Пристрій дозволяє зарядити будь-який гаджет з бездротовим або USB-підключенням, проте швидкість та якість зарядки залежить від типу повербанка та параметрів портативного акумулятора. Нижче розглянемо основні види та характеристики зарядних приладів, а також критерії їхнього вибору.

Докладніше

0

0

Як правильно користуватись повербанком і що обов'язково потрібно про нього знати?
09.05.2024

Повербанк – це портативний пристрій для заряджання смартфонів, планшетів, ноутбуків та інших гаджетів. Зовнішній акумулятор можна взяти з собою у подорож або використовувати в будинку за відсутності енергії. Правильне використання повербанку продовжить термін його служби. Нижче розглянемо правила експлуатації акумулятора.

Докладніше

0

0

Як вибрати повербанк на айфон і що потрібно врахувати при покупці?
07.05.2024

Повербанк є незамінним для зарядки смартфона в умовах відсутності електроенергії. Портативний акумулятор має компактний розмір, який дозволяє легко транспортувати пристрій. Щоб вибрати повербанк на iPhone, необхідно враховувати тип акумулятора, ємність батареї та час заряджання. Нижче розглянемо основні характеристики пристрою та сумісність смартфонів з дротовими та бездротовими повербанками.

Докладніше

0

0