Новини

Як вибрати повербанк для ноутбука?
07.05.2024

Повербанк для ноутбука — це зовнішній акумулятор, який відрізняється високою потужністю та ємністю, порівняно з повербанком для смартфона. Портативний зарядний пристрій для ноутбука повинен поєднуватися з гаджетом, що підключається, і забезпечувати достатню вихідну потужність. Нижче розглянемо основні характеристики повербанка для ноутбука та підключення акумулятора до гаджета.

Докладніше

0

0

Як вибрати та використовувати зволожувач повітря?
07.05.2024

Проблема сухості повітря позначається на стані шкіри та організму в цілому. Зволожувач повітря дозволяє постійно підтримувати оптимальний рівень. Вибрати зволожувач повітря можна за кількома критеріями (температурою пари, ємністю резервуара, рівнем шуму, індикацією режимів, ароматизацією). Нижче розглянемо принцип дії пристрою та поради щодо вибору відповідного девайса.

Докладніше

0

0

Навіщо потрібні зволожувачі повітря, якими вони бувають і як працюють?
07.05.2024

Вологість повітря є одним із ключових параметрів сприятливого мікроклімату в будинку. При зниженні вологості, особливо в зимовий час, можна відрегулювати показник за допомогою зволожувача повітря. Нормальний рівень вологості у приміщенні становить від 40 до 60%. Зволожувач повітря впливає на сон, покращує самопочуття, бореться із мікрочастинками, забезпечує вологість для кімнатних рослин. Нижче розглянемо як працює пристрій та який тип зволожувача вибрати.

Докладніше

0

0

Що можна робити в смарт-годинниках і як його вибрати?
24.04.2024

Смарт-годинник є електронним пристроєм, який доповнює смартфон важливими функціями. Девайс може відстежувати спортивні показники, повідомляти користувачу про виклики та оповіщення соцмереж. Кожен пристрій має різний набір функцій. Нижче розглянемо опції та переваги смарт-годинника, а також критерії вибору.

Докладніше

0

0

Що таке смарт-годинник і як вони допомагають стежити за здоров'ям?
24.04.2024

Смарт-годинник — це сучасний пристрій, за допомогою якого можна не лише керувати смартфоном, а й відстежувати фізичну активність. Пристрій дозволяє вимірювати пульс, рівень кисню в крові, якість сну та рівень стресу. Нижче розглянемо основні функції смарт-годинника та механізм їх роботи при відстеженні показників.

Докладніше

0

0

Скільки буде актуальним Macbook Air M1? Пояснюємо простими словами
24.04.2024

Модель Macbook M1 продовжує користуватися популярністю, незважаючи на вихід пристрою з новим чіпсетом. Девайс відомий своєю продуктивністю, легкою вагою, стильним дизайном та ергономікою, які досі залишаються актуальними. Щоб не пошкодити корпус пристрою, слід придбати чохол на Макбук.

Докладніше

0

0

Простими словами: у чому різниця між MacBook Air та Pro і як зробити вибір?
24.04.2024

Асортимент Apple пропонує широкий вибір продуктивних та легких лептопів із привабливими характеристиками. Всі моделі мають різну ціну, на яку впливає внутрішнє наповнення та кількість функцій. Найчастіше перед клієнтами часто постає вибір – Макбук Air або Pro. Нижче ми опишемо різницю MacBook Air та Pro, враховуючи особливості процесорів, габарити, характеристики екрану, швидкість роботи.

 
Докладніше

0

0

Як перенести дані з айфону на айфон? Покрокова інструкція
24.04.2024

У міру експлуатації iPhone у його пам'яті накопичується чимало особистої інформації. При заміні моделі смартфона виникає потреба швидкого перенесення даних з Айфона на Айфон. Надіслати дані можна за допомогою функції «Швидкий старт», комп'ютера та спеціальних програм. Нижче розглянемо як це зробити швидко та безпечно, без втрати важливої інформації.

Докладніше

0

0

Як вибрати та перевірити оригінальність зарядки на айфон?
24.04.2024

Підроблені зарядки можуть здаватися власникам iPhone вигідним придбанням через низьку вартість, проте контрафактна продукція може завдати шкоди смартфону. Купуючи зарядний пристрій, слід звертати увагу на деталі, щоб відрізнити підробку від оригіналу.

Докладніше

0

0

Як підключитися до Старлінк в Україні - дізнайся як підключитися до супутникового інтернету Starlink Ілона Маска
13.04.2022

Нещодавно стало відомо про швидку появу в Україні інтернету від всесвітньо відомого американського інженера, підприємця та творця компанії SpaceX Ілона Маска – проекту Starlink. Оскільки ця мережа раніше не була знайома жителям нашої країни, її майбутній запуск викликає безліч питань. Пропонуємо розібратися в основних особливостях такого інтернету та дізнатися, як підключитися до Старлінка.

Докладніше

0

0