Як відрізнити оригінальний чохол Apple для iPad від копії?

Оригінальний чохол для iPad вибирають користувачі, які прагнуть мати брендовані вироби. Однак копія оригінального чохла Apple може бути не менш якісною, а також пропонувати широку палітру кольорів. Нижче розглянемо як відрізнити оригінальний чохол на Айпаді від репліки і як підібрати відповідний кейс.

Які аксесуари для iPad випускає Apple?

Компанія Apple має досить вузьку лінійку чохлів для планшета. Популярний чохол-сумка для Айпада або протиударний кейс виготовлено іншими компаніями. Оригінальні аксесуари Apple для iPad:

дорожній кейс. Travel case iPad є чохол з окремими відсіками для планшета, мишки, навушників, кабелю та інших аксесуарів. Тканинна сумка для айпаду часто закривається на блискавку;

  • кейс-підставка. Smart case iPad надійно захищає планшет з усіх боків. Кришка чохла легко трансформується у підставку екрана;
  • обкладинка. Трисекційний smart cover кріпиться до корпусу магнітним елементом. При закритті кришки планшет автоматично переходить у режим сну, а при відкриванні — вмикається;
  • чохол-сумка.

Окремо слід виділити чохол на Айпад з клавіатурою, який перетворює планшет на міні-ноутбук. Keyboard case iPad не вимагає створення пари, достатньо підключити клавіатуру за допомогою гнізда Smart Connector.

З яких матеріалів еппл робить чохли для айпадів?

Оригінальний чохол на Айпад зроблений із пластику, синтетичних та більш стійких до пошкоджень матеріалів. Матеріали виготовлення брендових чохлів на Айпад:

  • твердий пластик. Чохол Hard Plastic на iPad забезпечує захист від падінь та зберігання Apple Pencil. Пластиковий оригінальний чохол на Айпад плавно ковзає під кутом, пропонуючи зручну підставку. Передня частина оригінального пластикового чохла Apple від'єднується та захищає дисплей під час поїздок;
  • поліуретану. Чохол Polyurethane на iPad забезпечує ширший діапазон кутів огляду. Виріб захищає передню та задню частини планшета;
  • синтетика. Чохол Synthetic на iPad має м'яку еластичну тканинну обробку, яка не залишає відбитків пальців на поверхні. Синтетичний кейс не забезпечує надійного захисту;
  • термопластичний напівполіуретан. Чохол TPU на iPad має термостійкість і стійкість до впливу прямих променів сонця.

Також користувачам пропонується оригінальний силіконовий чохол на Айпад. Силіконовий чохол на Айпад не має протиударних властивостей, проте захищає від потертостей, подряпин і відколів.

Оригінальний шкіряний чохол для iPad забезпечує стильний дизайн та захищає від невеликих пошкоджень. Для Айпада міні, стандартних або про-версій рекомендується вибрати чохол-сумку, у якій передбачено м'який шар для захисту від ударів. Чохол-сумка виробляється іншими компаніями та підходить для будь-якого планшета – від міні-версії до Айпада Про.

Які кольори оригінальних чохлів на айпад пропонує еппл?

Кейси для планшета від виробника мають обмежену палітру з певними назвами кольорів. Кольори оригінальних чохлів на Айпад:

  • White (білий);
  • Black (чорний);
  • Denim (джинс);
  • Light Violet (світло-фіолетовий);
  • Charcoal Gray (вугільно-сірий);
  • Sage (сіро-зелений);
  • Sky (небесний);
  • Watermelon (кавун);
  • Lemonade (лимонад);
  • Dark Cherry (темна вишня);
  • Electric Orange (електричний помаранчевий);
  • English Lavender (англійська лаванда);
  • Marine Blue (морський синій).

Користувачам, які віддають перевагу кольору планети, пропонується прозорий чохол на Айпад. Чохол на Айпад прозорого кольору виглядає невагомою, проте захищає поверхню від подряпин.

Як підібрати чохол на айпад?

Перед тим, як підібрати чохол на Айпад, слід визначитися з типом виробу. Критерії вибору захисного чохла на Айпад:

  • зовнішній вигляд. Чохол-підставка одночасно захищає гаджет та дозволяє зручно переглядати медіа-матеріали. Чохол-накладка не гарантує захисту від пошкоджень та потребує додаткової установки скла. Чохол-клавіатура призначений для зручної роботи за планшетом, проте має більшу вагу та товщину;
  • матеріал. Силіконовий оригінальний чохол Apple захищає пристрій від пилу, вологи та забруднень. Шкіряні кейси відрізняються вищою зносостійкістю. Тканинні чохли забезпечують мінімальний рівень захисту. Пластикові та поліуретанові кейси гірше тримають форму, проте не стійкі до вологи. При виборі протиударного чохла на Айпад варто звернути увагу на матеріал TPU (термопластичний поліуретан);
  • виробник. Оригінальний чохол для Айпад міні, стандарт або версію мають високу якість. Однак хороші репліки нічим не поступаються виробам Apple;
  • додаткові функції. Чохол на планшет Айпад може мати ремінець, фіксатор кришки, автоконтроль дисплея, кріплення для стілусу та кишеню для банківських карток.

Також одним із критеріїв вибору з естетичного боку є колір виробу. Оригінальні чохли мають лаконічну палітру кольорів з фірмовими забарвленнями.

Як відрізнити оригінальні поліуретанові чохли на айпад від копії?

Оригінальний поліуретановий чохол на iPad можна відрізнити від копії з дизайну та упаковки. Відмінності оригінального чохла та копії можна побачити на зовнішній та внутрішній поверхні виробу, а також ретельно вивчивши упаковку кейсу. Також на офіційному сайті Apple доступна перевірка аксесуарів iPad за серійним номером. 

Основні відмінності оригінальних поліуретанових чохлів Apple для iPad від копії

Відрізнити оригінальний чохол на Айпад не важко, якщо знати, які деталі слід перевірити. Критерії відмінності оригінального кейсу від репліки:

  • матеріали та якість виготовлення;
  • забарвлення та логотип;
  • якість упаковки;
  • модельний ряд;
  • штрих-код.

Якісна репліка може відрізнятися від оригінального чохла Apple. Саме тому хороша копія не поступається продукцією від виробника, пропонуючи нижчу вартість.

Відмінності оригінального пакування поліуретанових чохлів для айпада від копії

Відрізнити оригінальний пластиковий або поліуретановий чохол на Айпад можна з упаковки. Насамперед, слід звернути увагу на якість картону. Фірмова коробка більш жорстка, біла та матова. Картон неоригінальної упаковки має сірий колір і бугристу текстуру. Порівняти якість оригінальної коробки та копії можна на зображенні.

Оригінальний чохол на Айпад відрізняється від копії чіткістю тексту, розміщеного на упаковку. Всі текстові елементи та зображення гаджета на коробці мають чіткі межі. Додатково на справжність аксесуара вказує штрих-код, що міститься на упаковці.

Відмінності можна помітити під час відкриття коробки. В оригінальній упаковці кріпильний хлястик акуратно відклеюється, практично не залишаючи слідів. На неоригінальній упаковці залишаються п'яти неякісного клею.

Слід звернути увагу на шрифт. Для позначення продукції компанія Apple використовується фірмовий шрифт San Francisco. На упаковці копії можна побачити текст, надрукований шрифтом Arial або Times New Roman. Також на поверхні неоригінальної коробки можуть бути ієрогліфи.

Відмінності зовнішнього вигляду оригінального поліуретанового чохла на айпад від копії

Відрізнити оригінальний поліуретановий чохол на Айпад можно за якістю виготовлення. Фірмова продукція має рівні та акуратні шви, правильно розташовані отвори та вигини.

Усередині оригінального айпадівського чохла розташована м'яка і приємна на дотик мікрофібра. Репліка може бути оснащена тканиною, що нагадує гуму. Також копія нещільно прилягає до поверхні гаджета порівняно з оригінальним виробом.

Перш ніж вибирати оригінальний чохол, слід ознайомитися з палітрою кольорів Apple. Також необхідно переконатися у наявності чітко промальованого логотипа компанії на поверхні.

Додаткові суттєві відмінності між оригінальними поліуретановими чохлами Apple та репліками

Додатково перевірити чохол Айпад на оригінальність можна за кнопками. Розташування отворів має збігатися з розміщенням функціональних кнопок. Будь-які неточності свідчать про неоригінальність продукції.

Оригінальні чохли на Айпад мають текст на мікрофібровій підкладці, який має бути чітким. Текст з помилками та неякісним друком свідчить про копію виробу.

Чи Apple робить колаборацію з іншими брендами для створення чохлів?

Компанія Apple не створює чохли у колаборації з іншими брендами. Оригінальні вироби мають обмежену лінійку кольорів, без принтів. Чохли на Айпад з малюнками та іншими текстурами можна замовити у нашому інтернет-магазині. Якісна копія забезпечує високу якість та захисні функції.

Які переваги оригінальних чохлів епл на айпад?

Оригінальний чохол Apple має високу якість матеріалів і виробництва аксесуарів. Переваги оригінального iPad case:

  • гарантована сумісність із гаджетом;
  • надійні магнітні кріплення;
  • легкість матеріалу;
  • захист поверхні від ушкоджень.

Оригінали чохлів Apple для iPad піддаються тестуванню на міцність та функціональність. Проте якість продукції залежить від матеріалів виготовлення.

Які недоліки оригінальних чохлів Apple для iPad?

Залежно від матеріалу виготовлення офіційні чохли на Айпад можуть дряпатися, тріскатися та притягувати пил. Недоліки оригінальних чохлів на Айпад:

  • нестійкість до вологи;
  • потертості на шкіряній поверхні;
  • крихкість прозорих пластикових виробів;
  • прилипання пилу до силіконової поверхні.

Репліка практично з абсолютною точністю повторює оригінал, відповідаючи технічним якостям та візуальним особливостям. Хороша копія не поступається фірмовим чохлам за якістю, міцністю та надійністю.

Скільки коштує оригінальний чохол на iPad?

Перш ніж дізнатися скільки коштує чохол на Айпад, варто визначитися з типом виробу. Оригінальний Smart Folio обійдеться покупцеві від 4000 до 5500 грн. Чохол-клавіатура коштує дорожче – від 9 000 до 20 000 грн.

Репліка чохлів Apple на Айпад має нижчу вартість – від 240 до 1 400. Різниця в ціні оригіналу та копії чохла на Айпад становить від 3 700 грн. Середня вартість репліки, яка практично не поступається якостям оригінального виробу – 600 грн.

Чи є сенс купувати оригінальний чохол на айпад?

Брати оригінальний чохол на Айпад стоїть користувачам, які хочуть купити фірмову продукцію. Для щоденного користування та хороших технічних характеристик можна купити неоригінальний чохол на Айпад. Хороша копія тривалий час прослужить користувачеві, виконуючи свої функції так само як і оригінал.

Який чохол на айпад краще?

Перед тим, як визначитись який чохол на Айпад краще, варто визначити особисті вимоги до пристрою. Чохол-підставка підійде для користувачів, які часто дивляться відео та читають за допомогою iPad. Чохол-книжка підійде для мандрівників. Любителям активного відпочинку рекомендується вибрати оригінальний чохол на Айпад або копію з протиударними властивостями. Найчастіше вироби з найвищим рівнем захисту виготовляються із TPU або полікарбонату.

Дитячі чохли на Айпад підійдуть для частого використання гаджета дітьми. Виріб виготовляється із силікону з яскравим забарвленням та незвичайною формою, щоб привернути увагу дитини.

 

29.08.2024