Якими бувають чохли на Аірподс і як їх вибрати?

Бездротові навушники Airpods від Apple здобули велику популярність серед користувачів. Однак, щоб оцінити всі переваги девайса, рекомендується використовувати чохли для Airpods. Футляр не тільки захищає навушники від пошкоджень або втрати, а й змінює їхній стиль. Нижче описує види чохлів на Аірподс та основні критерії їхнього вибору.

Для яких моделей AirPods можна купити чохол?

Власники різних моделей Аірподс можуть знайти ідеальний захисний футляр в інтернет-магазині ВЧохлі. Моделі навушників, для яких можна купити чохол:

  • AirPods 1;
  • AirPods 2;
  • AirPods 3;
  • AirPods Pro;
  • AirPods Pro 2.

Чохли для навушників AirPods ½підходять для першої та другої моделей гарнітури. Чохли для навушників AirPods 3надають стильний дизайн девайсу і запобігають вислизанню з рук. Для флагманських моделей в інтернет-магазині представлені чохли для навушників AirPods Pro. Також в асортименті можна знайти чохли для навушників AirPods Pro 2 — останньої моделі гарнітури від Apple.

Яких видів бувають чохли на аірподс?

Футляр для Аірподс — захисний аксесуар, який також доповнює стиль користувача. Види чохлів для Airpods і Airpods Pro розрізняються за дизайном і матеріалами. Типи чохлів для навушників Apple:

  • принтовані чохли;
  • футляри з блискітками;
  • чохли з карабіном;
  • футляри у формі фруктів;
  • чохли-фігурки;
  • пухнасті футляри.

Серед особливостей, які можуть мати чохли та футляри для Airpods — водонепроникність і сумісність із бездротовим зарядним пристроєм. Футляри можуть мати яскраві забарвлення і різні прикраси на поверхні, проте прозорі чохли для Airpods також мають популярність.

Залежно від матеріалу виготовлення, аксесуари можуть бути силіконовими, пластиковими, шкіряними, полікарбонатними. Футляри можуть мати форму фліп-кейса (з кришкою, що відкидається) і брелока.

Чохли для airpods з малюнком

Незвичайні чохли для Airpods надають оригінального візуального ефекту на додаток до функціональності та захисту. Чохол для Airpods з малюнком можуть мати лаконічний візерунок або напис. Також чохли для Airpods і Airpods Pro представлені в яскравих кольорах з блискітками, силіконовими вставками, фігурками, незвичайними формами й текстурами.

Чохли для airpods з блискітками

Чохол для Airpods з блискітками – стильний аксесуар, що запам'ятовується, який вразить шанувальників блискучих поверхонь. Модель може мати лаконічний дизайн, який представлений прозорим футляром з плаваючими блискітками. 

В інтернет-магазині ВЧохлі представлений блискучий чохол на Airpods у формі накладки. Кейс виготовлений з термополіуретану, що забезпечує високу міцність. Аксесуар щільно прилягає до боксу, захищає від пошкоджень і красиво переливається при світлі. Чохли з блискітками створюють неповторний візуальний ефект і привертають увагу оточуючих.

 

Чохли для airpods з карабіном

Чохол для Airpods з карабіном є однією з найпопулярніших моделей. Найчастіше футляр виготовляється із силікону з гладкою поверхнею. Переваги чохла з карабіном для Airpods:

  • покриття, що захищає від пилу, ударів та вологи;
  • яскравий дизайн;
  • заряджання бездротових навушників;
  • зносостійкість;
  • легке очищення при забрудненнях;
  • компактні розміри.

За допомогою карабіну аксесуар можна прикріпити на сумку, рюкзак, ремінь чи ключі. Також чохли можуть виготовлятися з термопластичного поліуретану, який має протиударні властивості.

 

Чохли для airpods у формі авокадо та інших фруктів

Чохол для Airpods у формі авокадо та інших фруктів є об'ємним захисним аксесуаром, виготовленим із пластику. Виріб відрізняється стійкістю до пилу та ударів, водостійкістю та легким доглядом.

Яскравий дизайн чохла для Airpods може бути представлений не лише фруктами (наприклад, кавуном, полуницею), а й картоплею фрі, морозивом, гамбургером. Аксесуар дозволяє підзаряджати бездротові навушники, ідеально підходить за розміром футляра та легко вдягається.

Чохли для airpods з різними принтами

Чохли для навушників Airpods мають однотонні та незвичайні принти. Типи принтів для захисних футлярів:

  • матовий плетений чохол;
  • футляр із декоративними отворами;
  • аксесуари з декоративними розлученнями;
  • мармуровий чохол на Airpods.

Однотонні чохли можуть мати невелике декоративне тиснення з текстом або зображенням. В асортименті представлені аксесуари з принтами на різний смак: яскраві та незвичайні, з чіткими лініями, у формі різних фігурок.

Чохли-фігурки для airpods

Оригінальною моделлю чохла для Airpods та Airpods Pro є футляри у формі силіконових фігурок. В інтернет-магазині ВЧохлі представлені чохли на Airpods у вигляді котів, собак, героїв серіалів, Санта Клауса та оленя. Силіконові чохли-фігурки забезпечують зручне зчеплення і не вислизають із рук під час використання. Окрім стильного дизайну, аксесуари захищають від ударів, подряпин, вологи, пилу. Додатково об'ємні чохли можуть мати карабіни для кріплення на сумку, рюкзак, пояс. Також аксесуари можуть мати покриття soft-touch, що забезпечує приємні тактильні відчуття та підвищений захист.

Fluffy (пухнасті) чохли для airpods

Пухнастий чохол для Airpods має збільшений об'єм і оригінальний дизайн у формі тварин. Силікон, що використовується в середині футляра, поєднується з м'яким хутром, посилюючи надійність і міцність. Аксесуар дає змогу заряджати навушники прямо в чохлі, в корпусі передбачено отвір для зарядки. Додатково чохол Fluffy оснащений карабіном для зручного транспортування.

З яких матеріалів роблять чохли для аірподсів?

Від матеріалу виготовлення залежать захисні властивості, довговічність і зовнішній вигляд аксесуара. Матеріали, з яких робляться чохли на навушники Airpods:

  • пластик. Жорсткий матеріал забезпечує додатковий рівень захисту і якісно витримує пошкодження. Пластик не піддається появі тріщин і заломів. За наявності текстурованої або прогумованої поверхні поліпшується зчеплення;
  • силікон. Силіконові моделі відрізняються різноманітністю дизайном і формою, а також мають протиударні властивості. Матеріал захищає гаджет від подряпин і ударів, а також запобігає вислизанню з рук. Силіконові чохли гнучкі, вони мають точні вирізи під зарядний порт. Матеріал відштовхує пил і забезпечує простий догляд;
  • шкіра. Найчастіше чохли зі шкіри оснащені міцним каркасом. Матеріал захищає девайс від пилу і механічних пошкоджень, а також дає змогу стилізувати футляр з навушниками. Однак шкіра більш чутлива до вологи і має більш високу вартість, ніж силіконові та пластикові моделі;
  • метал. Металеві аксесуари забезпечують високий рівень стійкості до пошкоджень і деформації. Однак матеріал має більш важку вагу;
  • тканина. Моделі з тканини доступні в різних текстурах і кольорах. Однак матеріал має невисокий рівень захисту і вологостійкості.

Чохол на Аірподс може бути виготовлений з TPU (термопластичного поліуретану), який має протиударні властивості. Міцні аксесуари для навушників також можуть бути представлені з полікарбонату.

Силіконові чохли для AirPods

Силіконові чохли для бездротових навушників представлені у великій кількості, оскільки матеріал забезпечує гідну кастомізацію. Переваги силіконових чохлів:

  • надійний захист від механічних пошкоджень;
  • стійкість до пилу та вологи;
  • простота догляду;
  • щільне зчеплення футляром;
  • антиковзке покриття;
  • чіткі прорізи на корпусі для зарядки.

Силіконові чохли для Аірподс з мікрофіброю на внутрішній стороні захищають поверхню самих навушників від подряпин. Внутрішнє оздоблення не пошкоджує гаджет, а зовнішнє – забезпечує додатковий захист.

Шкіряні чохли на аірподс

Шкіряний чохол на Airpods ідеально підходить під форму і розмір необхідної моделі навушників. Поверхня аксесуара не затирається і довгий час залишається в первісному вигляді. Переваги шкіряних чохлів:

  • захист від пилу та подряпин;
  • запобігання випаданню навушників із футляра;
  • точний виріз під зарядку;
  • легке очищення при забрудненнях;
  • компактний розмір.

Чохли під навушники можуть виготовлятися з натуральної чи екологічної шкіри. Також для виробництва використовується PU-шкіра, яка імітує зовнішній вигляд натурального матеріалу та має більш широкий діапаз забарвлень.

Які бренди роблять чохли для аірподсів і наскільки вони якісні?

В інтернет-магазині ВЧохлі аксесуари для навушників Apple представлені від лідерів на ринку цифрової електроніки. Бренди, які роблять чохли на Аірподси:

  • Epik. Бренд виробляє товари для мобільних телефонів у широкому асортименті. Продукція проста у використанні та має доступну ціну;
  • USAMS. Китайський бренд спеціалізується на виробництві аксесуарів для смартфонів, автомобілів, комп'ютерів. Продукція компанії отримує високі міжнародні нагороди, а також має патенти на дизайн і зовнішній вигляд аксесуарів.

Головною умовою при виборі чохла на Аірподс є якість матеріалу і підтримка зарядки. Бренди, які виробляють якісні репліки, можуть нічим не поступатися компанії Apple.

Якими бувають оригінальні чохли Apple для AirPods?

Бездротовий чохол Airpods представлений в єдиному форматі. Оригінальний чохол для Airpods має білий колір та глянсове покриття. Кейс стійкий до ударів та пошкоджень, проте поверх нього рекомендується використовувати додатковий захист.

З яких матеріалів еппл робить чохли на аірподси?

Оригінальний чохол на навушники Airpods виготовлений з міцного пластику з глянсовим покриттям. Однак кейс є основним місцем зберігання та заряджання гарнітури. Для додаткового захисту Airpods рекомендується використовувати чохол.

Чи є сенс купувати фірмові чохли еппл для аірподс?

Фірмовий зарядний чохол для Airpods захищає навушники від падінь і пошкоджень. Однак його може бути недостатньо при транспортуванні й повсякденному використанні. В інтернет-магазині ВЧохлі представлені чохли на Аірподс і Аірподс Про. Якісна репліка надійно захищає навушники від вологи, забруднень, подряпин, ударів.

Який чохол краще для аірподс?

Щоб вибрати чохол для Аірподс, необхідно враховувати умови використання і вимоги до дизайну. Найпопулярнішим і надійним варіантом є силіконові аксесуари. Матеріал пропонує широкий асортимент дизайнів, не ковзає в руці й має протиударні властивості.

Для презентабельної подачі можна вибрати шкіряну модель, а чохол для Аірподс з TPU або полікарбонату забезпечує підвищену протиударність. Вибір дизайну (з блискітками, у вигляді фігурки, з карабіном) залежить від особистих переваг користувача.

 

03.10.2024